Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GDCK Osijek: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi [prosinac #1, 2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.11.2017. 12:11 
Naslov:  GDCK Osijek: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi [prosinac #1, 2017.]
02.12.2017. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se u subotu 2. prosinca 2017. godine od 9.00 do 13.00 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Šetalište Petra Preradovića 6 (prizemno)

Kako nam slijedi vrijeme blagdana kada su zalihe krvi gotovo svake godine smanjene, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek tijekom prosinca će pojačano raditi na animiranju građanstva za dobrovoljno darivanje krvi s ciljem preveniranja mogućih nestašica.

S tim razlogom, navedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi promovirat će se i posjetiteljima adventskoga sajma gdje će članovi Kluba 25 (mladi dobrovoljni darivatelji krvi) organizirati informativni štand o dobrovoljnom darivanju krvi.

S obzirom da je dan akcije ujedno i Dan grada Osijeka, a vrijeme adventa ujedno i vrijeme ljubavi i darivanja, smatramo prigodnim pozvati građane na solidarnost i darivanje krvi kao tekućine života i kao vrijednog i nezamjenjivog dara svim sugrađanima u potrebi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: