Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Danas kreće tradicionalni GPP-ov Božićni tramvaj [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2017. 9:11 
Naslov:  Danas kreće tradicionalni GPP-ov Božićni tramvaj [2017.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji predstavljena je ovogodišnja, sedma po redu „Božićna bajka u osječkom tramvaju“, manifestacija namijenjena djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi grada Osijeka, ali i čitave regije.

Kao i svih prethodnih godina, i ove godine GPP je mislio na djecu koja sama nisu u mogućnosti posjetiti Božićni tramvaj, te su upravo za njih organizirali prvu vožnju ovogodišnje manifestacije. Tako su i ovaj put na prvu ovogodišnju vožnju krenula djeca iz SOS dječjeg sela Ladimirevci.



Tradicionalni Božićni tramvaj postao je simbol Osijeka u vrijeme Adventa. Ukrašen s 30.000 lampica, omogućit će najmlađim Osječanima, kao i svim gostima grada na Dravi da dožive jedinstveni blagdanski doživljaj vožnje u Božićnom tramvaju. Djecu u sklopu programa „Božićna bajka“ očekuje predstava „Radoznala Jelica“, te pravi Djed Mraz s darovima.

Nakon sinoćnje prve vožnje, personalizirani Božićni tramvaj (koji se zove „Zvonimir“) kreće s vožnjama danas (ponedjeljak, 27. studenog). Do 31. prosinca vozit će svaki dan prije podne od 9:00 do 12:00 sati za organizirane skupine djece iz vrtića i škola, a popodne za sve ostale s polascima u 16, 17, 18 i 19 sati.



Ukupno će biti osam vožnji po danu, svaka će trajati 40-ak minuta, a novost ove godine je promjena rute: ove godine sve vožnje kreću s Trga Ante Starčevića, a ne više ispred Remize.

Prošle godine tramvajem se provozalo 8.000 djece, a ove godine očekuje se njih preko 9.000. Dolaze djeca iz svih dijelova Slavonije i Baranje, kao i organizirane skupine iz BiH. GPP već ima preko 4.000 rezervacija za organizirane vožnje za vrtićarce i osnovnoškolce, a oni koji se zateknu na trgu karte za poslijepodnevne vožnje mogu rezervirati i kupiti u Čarobnoj kućici GPP-a koja radi od 16 do 19 sati.



Rezervacije se mogu obaviti i telefonski, radnim danom od 8 do 14 sati, na brojeve 228-351 i 228-303, a može i elektronskom poštom na: marketing[at]gpp-osijek[dot]com. Karte se podižu u GPP-ovoj kućici na trgu.

Posljednjeg dana stare godine održat će se nagradno izvlačenje, a ove godine nagrada je obiteljsko putovanje u Gardaland. Sve iskorištene karte za vožnju potrebno je ubaciti u kutiju u Čarobnoj kućici i čekati izvlačenje.

Iz GPP-a pozivaju Osječane i njihove goste da se i ove godine pridruže vožnji u prigodno ukrašenom i osvijetljenom GPP-ovom Božićnom tramvaju!

Cijena karte je 25 kuna.





Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: Božićni tramvaj [2017.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: