Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Katia i Fran oduševili na kupu "Sv. Nikola"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2017. 9:44 
Naslov:  Katia i Fran oduševili na kupu "Sv. Nikola"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer, na zadnjem ovogodišnjem natjecanju u Hrvatskoj, koji se tradicionalno održava u gradu Varaždinu pod nazivom kup Sv. Nikole, a povodom blagdana Svetog Nikole za KK Hrvatski sokol nastupili su Katia Šegavčić i Fran Seligman i opetovano postigli odlične natjecateljske rezultate, te nagrađeni prigodnim poklonom Svetog Nikole.

U zahtjevnoj natjecateljskoj konkurenciji 65 klubova iz 5 zemalja (Hrvatska, Slovenija, BiH, Italija i Mađarska) i 657 mladih natjecatelja/ki Katia Šegavčić je nadmoćno osvojila zlatno odličje, a Fran Seligman u dvije kategorije osvojio je zlatno i srebrno odličje.

Naši mladi kataši Katia i Fran vrlo napornu i zahtjevnu natjecateljsku 2017. godinu završili su izuzetno uspješno.

Katia (10 godina) osvojila je 33 ZLATNA odličja, 4 SREBRNA i 5 BRONČANIH. Uz ukupno 42 odličja Katia je osvojila PRVO mjesto na Prvenstvu Balkana, PRVO i DRUGO mjesto na Prvenstvu Hrvatske i PRVO mjesto na međužupanijskoj karate ligi, gdje je nagrađena prigodnim peharom kao najuspješnija natjecateljica.

Fran (9 godina) osvojio je 25 ZLATNIH odličja, 2 SREBRNA i 4 BRONČANA. Uz ukupno 31 odličje osvojio je 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske i 2. mjesto na međužupanijskoj karate ligi.

Rezultati za svaku pohvalu i respekt. Treneru Biondiću i roditeljima veliko hvala na ustrajnosti i međusobnoj uspješnoj suradnji!





Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić |

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: