Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Seminar "Gradnja mostova u pedagoškom odnosu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.11.2017. 11:12 
Naslov:  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Seminar "Gradnja mostova u pedagoškom odnosu"
Od 28.11.2017. 17:00 do 29.11.2017. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dvodnevni seminar "Godi Kellera" (voditelja međunarodne „Škole za roditelje“) pod nazivom „Gradnja mostova u pedagoškom odnosu“. održat će se u utorak, 28. i srijedu, 29. studenog 2017. godine od 17 do 20 sati na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku (Cara Hadrijana 10). Organizator je ISKRA waldorfska inicijativa.

Jedan od najboljih svjetskih pripovjedača dočarat će Vam puninu i živost pedagoškog odnosa putem nezaboravnih priča i neiscrpnih iskustava. Uz duhovit pristup svakoj temi s posebnim osjećajem za publiku, Godi Keller u "Školi za roditelje" (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji) nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih, kojoj je cilj osnažiti samopouzdanje i hrabrost roditelja, povećati njihovo razumijevanje dječjeg razvoja i poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta.

O voditelju seminara:
Godi Keller poznati je neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje. Surađuje s norveškom radio postajom NRK P2 na kojoj ima svoju radio emisiju. Kako mu je razdoblje puberteta te borba za samoočuvanjem i pronalaskom vlastitog identiteta uvijek bila u fokusu interesa, nakon više od 25 godina podučavanja učitelja i rada u školama, gospodin Keller se u Norveškoj aktivno uključio u program pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja.

*Slobodne donacije za troškove predavača i organizacije su dobrodošle! IBAN: HR7423400091110711462

Facebook najava.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: