Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Iskoristite vikend za odličan shopping u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2017. 10:36 
Naslov:  Iskoristite vikend za odličan shopping u Portanovi!
Od 24.11.2017. 10:00 do 26.11.2017. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj petak, 24. studenog 2017., je Black Friday/Crni petak – dan kada vas u mnogim trgovinama u Portanovi očekuju popusti. Točan popis trgovina u kojima vas očekuju pogodnosti možete pronaći na web stranici Portanove!



Izbor u Portanovi je raznolik i svatko će pronaći nešto za sebe, a nakon odličnog shoppinga uz predočenje računa na Info pultu preuzmite svoj kupon i sudjelujte u fantastičnoj nagradnoj igri. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada… poklon bon u vrijednosti od 2.000 kuna u Luckia casinu, poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna trgovine Amadeus+, Europa92, Tele2, Heta ili poklon bon u vrijednosti od 500 kuna Top Shopa, Triumpha, Ferivi sporta, trgovine ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima ili Twister igraonice.



Svake posljednje subote u mjesecu, pa tako i ove, imate priliku napraviti jednu od najplemenitijih gesti jer je u Portanovi organizirano dobrovoljno darivanje krvi. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u TC Portanova od 16 do 19 sati.



Ove subote, 25. studenog 2017., također možete pomoći onim najpotrebitijima svojim sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Otvori ormar, otvori srce“! Ispraznite svoje ormare od odjeće i obuće koja vam je suvišna i poklonite onima kojima je potrebna. Akcija se održava od 10 do 12 sati na prizemlju Portanove, kod panoramskog lifta. Sva roba prikuplja se za Crveni križ Osijek.



[Spozorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: