Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: American Film Club with Rebecca Dearlove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2017. 9:49 
Naslov:  GISKO: American Film Club with Rebecca Dearlove
29.11.2017. 16:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Fulbright stipendistica u Osijeku Rebecca Dearlove organiziraju Filmski klub pod nazivom American Film Club with Rebecca Dearlove: A Look At American Films: The Classics & The Risktakers. Projekcije filmova održavat će se svake srijede, a prva u srijedu, 29. studenoga 2017. godine u 16.30 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

American Film Club vodit će Rebbeca Dearlove, Fullbright English Teaching Assistant, koja je diplomirala povijest umjetnosti i muzejske studije u New Yorku te pedagoški smjer umjetnosti u Austinu.

American Film Club obuhvatit će razdoblja i žanrove američkoga filma. Svake srijede održat će se projekcija jednoga filma i rasprava o istome te će voditeljica pružiti preporuke za slične filmove iz iste kategorije koji bi sudionicima bili zanimljivi za pogledati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: