Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Leadership Forum uz Emila Tedeschi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2017. 10:05 
Naslov:  EFOS: Leadership Forum uz Emila Tedeschi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon male pauze, kreću opet s Leadership Forumom, u kojima ugošćuju poznate lidere iz poslovnog i društvenog života, koji dijele svoje iskustvo u stvaranju izvrsnih organizacija.

Kao gost, ovog, petog po redu Leadership foruma, koji će se održati u utorak, 5. prosinca 2017. godine u 18 h u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dolazi nam jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, osnivač, vlasnik i predsjednik Atlantic grupe d.d., gospodin Emil Tedeschi.

Gospodin Tedeschi podijelit će svoje iskustvo stvaranja i upravljanja međunarodnom kompanijom, u kojoj je trenutno zaposleno više od 5.000 zaposlenika. Sjedište kompanije je u Zagrebu, proizvodni pogoni se nalaze u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji, a tvrtke i predstavništva u 12 zemalja.

Gospodin Tedeschi proglašen je menadžerom godine 2002. prema izboru CROMA-e, a i prema izboru poslovnog časopisa Privredni vjesnik. 2006. godine je prema izboru stručnog žirija Kapital Networka izabran za gospodarstvenika godine.

Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno članovima udruge Alumni EFOS, studentima i zaposlenicima  Sveučilišta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim građanima grada Osijeka.

Mole da vaš dolazak prijavite putem obrasca na linku te na taj način rezervirate svoje mjesto.



Ujedno podsjećamo sve, koji se još uvijek nisu učlanili u Udrugu Alumni EFOS, kao i one, koji nisu uplatili ovogodišnju članarinu, da to mogu učiniti putem online pristupnog obrazca, koji se nalazi na sljedećem linku



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: