Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: 7. Humanitarni koncert studenata medicine [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2017. 10:36 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: 7. Humanitarni koncert studenata medicine [2017.]
30.11.2017. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 30. studenog 2017. u 19.00 sati, u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, održat će sada već tradicionalni VII. Koncert Medicinskog fakulteta u Osijeku, i ove godine pod organizacijom Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – CroMSIC. Na koncertu će, osim domaćih studenata s Medicinskog fakulteta, sudjelovati i nekoliko gostiju s ostalih sastavnica osječkoga sveučilišta. Kao i svake godine dosad, koncert je humanitarnog karaktera pa će se cjelokupan iznos prikupljen od donacija donirati udruzi „Rijeka ljubavi“. „Rijeka ljubavi“ osječka je udruga koja skrbi o gotovo 1500 socijalno ugroženih obitelji, obitelji s više djece, zlostavljanih i teško bolesnih osoba.

Minimalan iznos donacije iznosi 20 kuna. Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u prostorijama Medicinskog fakulteta u Osijeku, Josipa Huttlera 4, svakog dana uključujući i dan koncerta od 9 do 12 sati. Unaprijed se veselimo svakoj donaciji za koje smo sigurni da će doći u prave ruke i olakšati najpotrebitijima ove hladne kasnojesenske dane.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: