Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: "Na komadiću Europe" - Željko Pervan

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2017. 12:46 
Naslov:  Kino Urania: "Na komadiću Europe" - Željko Pervan
30.11.2017. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najbolji stand up komičar na ovim prostorima - Željko Pervan, izvest će svoju predstavu "Na komadiću Europe" u našem kinu Urania, u četvrtak 30. studenog 2017., u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 60 kn se mogu rezervirati putem maila: info[at]kinematografi-osijek[dot]hr i ulaznice[st]kinematografi-osijek[dot]hr, telefonskog broja Uprave 205 501 (pon-pet od 9:00-17:00 sati) ili broj blagajne kina Urania 205 507 (svaki dan od 17:00-21:30 sata) te Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek.

I u ovoj stand up predstavi (nadopunjena Božanstvena komedija) Željko Pervan se na svoj osebujni način šali na račun braka, odrastanja, politike, žena...a ne bi se iznenadili da mu jedna od tema bude i trenutna situacija u Agrokoru ili slično, jer je poznat kao komentator hrvatske zbilje i svakodnevnice.

Očekuje nas nastup u kojemu je Pervan ispremiješao stare ''fazone'' u malo drukčijem ruhu, ali to su vjerojatno šale koje publika i želi još jednom čuti, jer drugačije je kad ih pripovijedaš, drugačije kad ih Pervan izgovori. U stand up predstavu poznati komičar je uveo mnogo novih momenata, pogotovo u odnosima u obitelji, sa ženom, djecom.

Mix starih i novih fora, uz stalnu improvizaciju, glavni je forte Pervanovog nastupa.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: