Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište: Predstava "Deveta ovčica"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2017. 11:03 
Naslov:  Dječje kazalište: Predstava "Deveta ovčica"
18.11.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najnagrađivanija predstava Deveta ovčica, koja je do sada zaslužila čak 27 nagrada na festivalima u zemlji i inozemstvu, ove subote, 18. studenoga 2017., u 18 sati na rasporedu je u slobodnoj prodaji, za pretplatu poduzeća i obiteljsku pretplatu.

Deveta je ovčica pravi hit stoga ne propustite prigodu pogledati izvrsno ostvarenje našeg ansambla. Riječ je o tekstu nastalom prema istoimenoj slikovnici poznate hrvatske spisateljice Sivlije Šesto, a u režiji Ljudmile Fedorove koja je u našem Kazalištu režirala uspješnice Bajku o caru Saltanu, Uspavanku za mišića i Nije me strah. Za likovnost predstave (scenografiju i lutke) bila je zadužena Natalia Burnos dok je glazbu skladao Zadranin Tomislav Pehar. U predstavi igraju Edi Ćelić, Aleksandra Colnarić, Ivica Lučić i Inga Šarić. Ukratko, mali je Ivica uzbuđen zbog prvog dana škole i ne može usnuti ni u kakvom položaju. Mama priskače u pomoć i pokušava ga liječiti tradicionalnim lijekom – brojenjem ovaca koje prelaze preko ograde. Ivica uspješno izbroji prvih osam ovčica, ali ne stiže izgovoriti „devetu“ ovcu do kraja već utone u san. Tada nastaju problemi. Deveta, na pola izgovorena, ovčica zapinje u ogradi. Nakon što je riješila njegov, problem je snašao nju i dječak sada postaje pomagač.

Kako je Ivica svladao strah, a ovčica ogradicu doznajte u našoj nagradama ovjenčanoj predstavi Deveta ovčica već ove subote 18. studenoga s početkom u 18,00 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta ili rezervirati na broj 031 501 485 i e-mailom na marketing[at]djecje-kazaliste[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: