Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Krešo Bengalka / Punk party

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65737
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2017. 19:05 
Naslov:  Club Exit: Krešo Bengalka / Punk party
Od 14.12.2017. 22:00 do 16.12.2017. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Exitu:

Četvrtak, 14. prosinca 2017.
Nakon što su se karte za koncert 15.12. rasprodale u samo jednom danu, zbog velike zainteresiranosti publike, Krešo Bengalka održat će još jedan koncert dan prije, 14.12. u osječkom klubu Exit. Veteran splitskog repa u sklopu svoje mini turneje po regiji promovira album prvijenac ''Finale'' koji je objavljen u veljači ove godine.

U veljači 2017. godine, Bengalka je predstavio svoj prvi svježi materijal, album prvijenac ''Finale'', koji sadrži čak 15 pjesama, a na njemu gostuju Papi Para, Stipe Srdela, Batman 3000, Vojko V, Vuk Oreb, Žuvi, Antonio, Slobo Indijanac. Album je pokupio brojne pozitivne kritike i komentare. Dugo očekivani album ni malo nije razočarao fanove tvrdog repa, a na njemu se nalaze hitovi poput ''U glavu'', ''Daj mi da te varam'', ''El Comandante'', ''Kalashnikov'' i ''Pobjeda''.

Krešo Bengalka - U glavu
Krešo Bengalka objavljuje u srpnju spot za novi singl ''Šta ćeš?'' koja ima više od 440K pogleda. Kako je istaknuo i sam, tema pjesme obuhvaća gangsta psihologiju sitnih spački i spletki. Objavljuje i treći spot za singl ''Nokturno'' s nadolazećeg albuma ''Split Zoo'' koji izlazi iduće godine u veljači. ''Nokturno'' je sniman zajedno sa Stipom Srdelom te u samo tjedan dana pogledan 100K puta.

Krešo Bengalka - Šta ćeš?
Krešo Bengalka - Nokturno

After režiraju DJ Oliver i DJ Vrh.


Ulaznice u pretprodaji za 14.12. možete nabaviti po cijeni od 45 kuna u klubu Exit.
Ulaznice za 15.12. su rasprodane.

|Požuri po svoju ulaznicu, samo ih je 100 pušteno u prodaju.|



Petak, 15. prosinca 2017.
Ako si i ti osoba koja voli pištolje, brze aute i novac, definitivno moraš posjetiti klub Exit u petak, 15.12. gdje ti Traptanje dovodi Krešu Bengalku, poznatiji i kao v.d. predsjednika repa u Hrvatskoj pa ako ne i šire. Veteran splitskog repa u sklopu svoje mini turneje po regiji promovira album prvijenac ''Finale'' koji je objavljen u veljači ove godine.

U veljači 2017. godine, Krešo Bengalka predstavio je svoj prvi svježi materijal, album prvijenac ''Finale'', koji sadrži čak 15 pjesama. Dugo očekivani album ni malo nije razočarao fanove tvrdog repa, a na njemu se nalaze hitovi poput ''U glavu'', ''Daj mi da te varam'', ''El Comandante'', ''Kalashnikov'' i ''Pobjeda''.

Krešo Bengalka u srpnju objavljuje spot za novi singl ''Šta ćeš?'' koja ima više od 520K pogleda. Objavljuje i treći spot za singl ''Nokturno'' s nadolazećeg albuma ''Split Zoo'' koji izlazi iduće godine u veljači. ''Nokturno'' je sniman zajedno sa Stipom Srdelom te u samo tjedan dana pogledan preko 100K puta.

Broj karata je jako ograničen, a na sebi ne štediš pa trk u Exit dok ih još ima.
Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 45 kuna.




Subota, 16. prosinca 2017.
Stara tradicija pank partijanja još od doba starog Topa i Carpe Diem-a već je dugo preseljena kod nas!

Mjesta se mijenjaju s vremenom, ali duh Punk Party-a ostaje netaknut godinama

Pank hitovi za ples, veselje, grljnje, skakanje i sto piva!
Playlistu selektira naš Andrej!

Pasi, Mašinko, Debeli Precjednik, Rise Against, GTŽ, Gužva u 16ercu, Ramones,KUD Idijoti, Perkele, Mikrofonija, Six Pack, The Exploited, Hladno Pivo, Strung Out, Propagandhi, Kriva Istina, Sick Of It All, KBO, Dropkick Murphys, A Willhelm Scream, Ignite, RKL, Bad Religion itd itd itd

Startamo oko 22h
Upad upadni



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: