Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predstavljanje knjige "Šest milimetara"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2017. 12:35 
Naslov:  GISKO: Predstavljanje knjige "Šest milimetara"
17.11.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2017., Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira predstavljanje knjige "Šest milimetara" Josipe Pavičić Berardini koje će se održati u petak, 17. studenog 2017. s početkom u 18.00 sati u American Corneru Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima; od prehrambenih režima koje je primjenjivala, do elektronske pošte koje je dobivala nakon izlaska u javnost, vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina: voljeti sebe bezobzira na sve, prihvatiti sebe, druge i sve događaje, odlučivanje, opraštanje, zahvalnost, smisao.

Josipa Pavičić Berardini danas je voditeljica autogenoga treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: