Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSP Osijek: Na čelu osječkih HSP-ovaca dr. sc. Ivan Miškulin

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.11.2017. 13:24 
Naslov:  HSP Osijek: Na čelu osječkih HSP-ovaca dr. sc. Ivan Miškulin
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak je u Osijeku održan izborni Zbor Podružnice HSP-a Osijek. Jednoglasnom odlukom svih nazočnih izaslanika došlo je do smjena generacija u ovoj najstarijoj hrvatskoj stranci. Od sada će osječke HSP-ovce voditi dr. sc. Ivan Miškulin.

Bivši predsjednik Drago Marković je u svom obraćanju skupu zahvalio svima na dosadašnjem radu i suradnji i izrazio vjeru da će nova pomlađena ekipa unijeti dodatni elan, nove ideje, načine rada i vratiti HSP na razine po kojima je osječki HSP bio prepoznatljiv diljem Hrvatske. Ovo je novi početak osječkog HSP-a, koji će u skoro vrijeme igrati značajnu ulogu na osječkoj političkoj sceni.

Zahvaljujući na izboru, novi predsjednik podružnice Osijek dr. sc. Ivan Miškulin je u svome obraćanju izrazio vjeru kako će osječki HSP s novom pomlađenom, obrazovanom i stručnom ekipom, ekipom ljudi koji su se dokazali u svojim zanimanjima nuditi rješenja i inicijative za rješavanje svakodnevnih problema kojih u Gradu Osijeku ne nedostaje.

Dr. sc. Ivan Miškulin u tom smislu želi posebno raditi na poticanju i unapređenju gospodarskih aktivnosti na području Grada kao i na razvoju i unapređenju kvalitete turističke prepoznatljivosti. Posebni naglasak će biti na aktivnostima na području obrazovanja i znanosti gdje treba još veća i bolja sprega Grada i Sveučilišta kako bi potaknuli izvrsnost te zadržavali visokokvalificirani kadar u Osijeku i Slavoniji.
Za zamjenika predsjednika podružnice HSP Osijek izabran je Dražen Zelić, dipl. oec.



Tekst i foto: HSP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: