Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kroz nekoliko dana otvaraju se dva nova ulaza/izlaza na Sjenjak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.11.2017. 11:48 
Naslov:  Kroz nekoliko dana otvaraju se dva nova ulaza/izlaza na Sjenjak
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, ovih dana dolazi do II. faze regulacije prometa u Trpimirovoj ulici na kružnom toku Trpimirove, Divaltove i Gacke ulice. Novom regulacijom prometa on će se preusmjeriti na novosagrađeni zapadni kolnik kako bi se moglo pristupiti radovima na istočnom traku.

Već velike gužve u prometu dodatno su se pojačale početkom radova na gradnji dva kružna toka na ulazu u Sjenjak: većeg, na raskrižju Trpimirove, Drinske ulice i Sjenjaka te manjeg, kod kafića Tango.



Obzirom da je Sjenjak najveće naselje u gradu s desetak tisuća stanovnika, postojeća dva ulaza/izlaza - Ulicom Ivana Gorana Kovačića i iz Divaltove ulice – nisu dovoljna, Grad je odlučio otvoriti dva nova ulaza/izlaza na Sjenjak.

Prvi novi ulaz/izlaz nalazi se kod robne kuće Sjenjak, prekoputa (bivše) Svilane i tamo će se moći skretati desno sa Sjenjaka u Trpimirovu, odnosno desno iz Trpimirove. Drugi alternativni ulaz/izlaz nalazi se kod zgrade 101, preko puta Spara, a na njemu će također biti omogućeno samo desni ulazak na Trpimirovu ili izlazak u naselje.



Iza „stojedinice“ već je raskopana postojeća pješačko/biciklistička staza, pa pješaci i biciklisti moraju alternativnim putevima doći od Vukovarske do Divaltove.



Očekuje se kako će se oba alternativna ulaza/izlaza na Sjenjak ovoriti za koji dan te da će to ipak donekle olakšati prometne gužve u tom dijelu grada do kraja siječnja, za kada je predviđen završetak radova na ulazu u Sjenjak.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: