Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ritina škola u kinu Urania

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.11.2017. 15:40 
Naslov:  Ritina škola u kinu Urania
08.11.2017. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hvaljena i višestruko nagrađivana komedija „Ritina škola“ u produkciji i izvedbi teatra „Planet Art“ iz Zagreba, prvi put u Osijeku, izvedena je u veljači 2015. u kinu Urania. Novu izvedbu predstave, publika ponovo može pogledati u kinu Urania, sutra, 8. studenog 2017. s početkom u 20 sati.

Rita (Nataša Janjić) je inteligentna, pametna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje. Pravdan (Marko Torjanac) je toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje. Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju književnosti…



U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz 'Ritine škole' gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.

Ulaznice po cijeni od 60,00 kuna mogu se kupiti na blagajni kina Urania i rezervirati putem maila: info[at]kinematografi-osijek[dot]hr ili ulaznice@[at]kinematografi-osijek[dot]hr kao i pozivom na telefonske brojeve 031 205 501 (od 9-17 sati) ili kina Urania 031 205 507 (od 17-22 sata).

'Ritina škola' Willyja Russella jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku. Time priča o znanju i obrazovanju postaje još zanimljivija i intrigantnija, a govori nam o tome što se događa kad se u društvu koje baš ne cijeni znanje pojavi jedna cura koja – 'želi znati, želi shvatit, želi skužit…!!'?

Što je znanje, zašto je ono uopće potrebno, čemu ono služi, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos. . .

U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz 'Ritine škole' gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: