Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Građevinski fakultet: Predavanje i film Nikole Horvat

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
krizosijek
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.11.2017. 13:22 
Naslov:  Građevinski fakultet: Predavanje i film Nikole Horvat
09.11.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 9. studenog 2017. godine na Građevinskom fakultetu s početkom u 18 sati održat će se Predavanje i film Nikole Horvat.

NIKOLA HORVAT prvi je Hrvat koji je svladao Pacific Crest Trail, pješačku rutu koja se proteže od granice s Meksikom kod San Diega, duž Kalifornije i Oregona, pa sve do države Washington i granice s Kanadom.

Kako na svojoj web stranici piše, riječ je o jednom od "tri sveta grala pješačkih ruta". 163 dana trebala su ovom Zagrepčaninu da prođe nevjerojatnih 4300 kilometara, odnosno da napravi 5.465.999 koraka. O svemu što mu se događalo na tom nevjerojatnom putu progovorio je u filmu "Pacific Crest Trail: Tesla - godina početka", koji je nastao u suradnji s mladim režiserom Tinom Borovčakom.

Predstavit će i svoju crowdfunding kampanju za knjigu Barinški epitaf , u kojoj detaljno opisuje svoje putovanje Američkim zapadom.

Također će nam predstaviti svoj projekt Croatia long distance trail, tj. pokušaj da cijelu Hrvatsku poveže jednom dugom pješačkom stazom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: