Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Neoprezni vozač oštetio spomenik sv. Ivana Nepomuka u Tvrđi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.11.2017. 12:17 
Naslov:  Neoprezni vozač oštetio spomenik sv. Ivana Nepomuka u Tvrđi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon nedavnog vandalskog oštećenja sfinge u Sakuntala parku, oštećen je još jedan spomenik u Osijeku. Ovaj put stradala je ograda spomenika sv. Ivana Nepomuka u Tvrđi.

Ipak, ovo nije „vandalskih ruku djelo“ već posljedica prometne nesreće koja se dogodila 31. listopada oko 9,15 sati. Kako su nam javili iz Odjela za odnose s javnošću PU osječko-baranjske, toga dana na prostoru Trga Jurja Križanića u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.



Do nesreće je došlo kada je 24-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom i s obilježenog parkirališnog prostora vozilom započeo radnju vožnje unatrag. Tom prilikom 24-godišnjak se nije uvjerio da takvu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Zadnjim dijelom vozila udario je i srušio zaštitnu ogradu spomenika kulture na središnjem dijelu trga.

Gradu Osijeku nastala je materijalna šteta, čiji iznos će se naknadno utvrditi.







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: