Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"eTwinning" - Veliki uspjeh osječke profesorice i učenika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.11.2017. 10:34 
Naslov:  "eTwinning" - Veliki uspjeh osječke profesorice i učenika
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+: zajednica škola u Europi i platforma za odgojno-obrazovne djelatnike. To je portal namijenjen međunarodnoj suradnji i usavršavanju profesora gdje članovi mogu surađivati, razmjenjivati znanja te razvijati međunarodne projekte u koje će biti uključeni njihovi učenici. Ove školske godine učenici Trgovačke i komercijalne škole ,,Davor Milas'' iz Osijeka sudjeluju u nekoliko međunarodnih eTwinning projekata pod vodstvom profesorice Marinele Boras.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije objavila je natječaj za učeničkog eTwinning ambasadora u kojem su mogli sudjelovati učenici svih srednjih škola u Hrvatskoj. Cilj je natječaja bio odabrati učenika koji će surađivati s Agencijom i Nacionalnom službom za podršku, promicati međunarodne projekte te potaknuti vršnjake na sudjelovanje u istima.

Brojni pristigli radovi istaknuli su se kvalitetom i kreativnošću, a mentori su uložili puno truda u motiviranje učenika i pružanju podrške učenicima u pripremi radova. Jedan rad se istaknuo kvalitetom sadržaja i sveobuhvatnošću u okviru zadane teme natječaja, a to je uradak učenika Davora Japunčića koji je pod mentorstvom profesorice Boras odnio uvjerljivu pobjedu! Ovaj učenik može se pohvaliti sudjelovanjem u brojnim izvannastavnim aktivnostima, a posebno je aktivan u volontiranju.

Uradak s kojim je sudjelovao u natječaju možete pogledati na sljedećem linku. Ovaj osječki učenik ostvarit će ulogu eTwinning ambasadora od studenog 2017. do kraja 2018. godine, a osim njegove uloge u Hrvatskoj, bit će nagrađen i putovanjem na godišnju međunarodnu eTwinning konferenciju u listopadu 2018. godine u pratnji svoje profesorice. Vrlo smo ponosni na naše sugrađane te im čestitamo na ovom velikom uspjehu.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: