Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio eMotion: Otvorenje [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.11.2017. 17:51 
Naslov:  Studio eMotion: Otvorenje [2017.]
04.11.2017. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 4. studenog 2017. godine s početkom u 17 sati, na adresi Ulica Hrvatske Republike 19f svoja vrata otvara novi studio "eMotion".

Sensual eMotion, Chair Dance i Piloxing® neki su od programa koji će se održavati u studiju. Po čemu drugačiji?

Sensual eMotion senzualnim kružnim kretnjama kombinira jogu, pilates i ples. Vježbama se povećava fleksibilnost, učvršćuje tijelo, ali i osvještava senzualnost, razvija pozitivan stav prema vlastitom tijelu, uči osluškivati sebe, prepustiti se i otpustiti napetosti, izgraditi samopouzdanje te plesom i pokretom uživati u svojoj ženstvenosti objedinjujući fizički i emocionalni aspekt žene.

Chair Dance je plesna rekreacija u kojoj se kao rekvizit koristi stolica koja olakšava savladavanje plesnih elemenata i pruža osjećaj stabilnosti. Trening koji uključuje ples uz vježbe sa, na i oko stolice te kombinira različite plesne tehnike, a potiče i izražavanje senzualnog izražaja, strasti i snage te razvijanje vlastitog plesnog izražaja kroz koji su žene potaknute rasplesati svoju ženstvenost.

Piloxing® je visokointenzivni intervalni trening koji se sastoji od tri potpuno različite komponente, pilatesa koji predstavlja bazu, kontrolu i balans tijela, boksa koji predstavlja dinamičnost, snagu, eksplozivnost i energičnost, a ples sve zajedno u kontinuitetu povezuje.

SSP (Sleek, Sexy i Powerful) odnosi se na pravu bit žene kao rezultat spajanja pilatesa, boksa i plesa gradeći samopouzdanje i snagu te razvijajući pozitivan stav prema vlastitom tijelu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: