Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječani se pozivaju da potpišu peticiju za 50-metarski olimpijski bazen!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.11.2017. 13:38 
Naslov:  Osječani se pozivaju da potpišu peticiju za 50-metarski olimpijski bazen!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na intrenetskoj stranici peticija24.com, besplatnoj stranici za online peticije, grupa Osječana uputila je poziv svim sugrađanima za prikupljanje potpisa za gradnju 50-metarskog olimpijskog bazena.

Peticionari podsjećaju kako Osječani već niz godina strpljivo čekaju na dugo obećani olimpijski bazen, no obzirom da se ništa po tom pitanju nije napravilo, ovom peticijom pokušat će se izboriti za ono što Osijeku pripada, a to je 50 metarski bazen kojim bi bili zadovoljeni svi parametri potrebni za razvoj plivačkog i vaterpolo sporta u Gradu (bazen s pratećim tribinama za posjetitelje i gledatelje tijekom natjecanja, bazen za skokove, mali bazen za djecu početnike i bebe...).

Podsjećaju također kako je postojeći bazen, koji je izgrađen prije 20-tak godina, zamišljen kao rekreacijsko kupalište, no činjenica je da su se plivanje i vaterpolo kao tradicionalni sportovi ovog Grada pokazali kao izuzetno atraktivni i poželjni među djecom starom od pet godina i nadalje.

Rezultati koje postižu plivači i vaterpolisti kao i uspjesi djece s posebnim potrebama samo jasno pokazuju ozbiljnost kojom se pristupilo ovim sportovima od trenutaka kad je ponovo u gradu nakon izgradnje jedinog 25 metarskog zatvorenog bazena u Osijeku, pokrenut plivački klub. (...) Izgradnju bazena smatramo posebno važnom. Jedan Slavonski Brod, Vinkovci, Borovo imaju adekvatne bazene, a Osijek kao centar regije - ne. Ne zaustavljate napredak plivačkog i vaterpolo sporta u gradu, razmislite o potrebama djece koja žive za ove sportove, razmislite i o djeci s posebnim potrebama kojoj ovaj sport omogućava kvalitetniji život“, stoji u peticiji koja je u vrlo kratkom vremenu prikupila gotovo 250 potpisa.

Ukoliko želite potpisati peticiju, to možete učiniti ovdje.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: