Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Azil u Nemetinu gradi topla skloništa za zimu, traže vašu pomoć!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65445
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.11.2017. 11:09 
Naslov:  Azil u Nemetinu gradi topla skloništa za zimu, traže vašu pomoć!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zima se približava, kad pogledamo noćne temperature vidimo da je već stigla, a vrijedni volonteri iz Udruge Pobjede koji se brinu o životinjama u Azilu u Nemetinu odlučili su zasukati rukave i svojim štićenicima omogućiti da lakše prebrode nadolazeće hladne dane.

Trenutno zidaju kaljevu peć u kući u kojoj žive najbolesniji psi pa će im konačno cijelu noć biti toplo. Ugradili su stropne grijalice u betonske boxeve, a na boxevima u Gornjem dvorištu su promijenili krov i stavili termopanele koji će osim zimi imati svrhe i ljeti. Naime, prednji paneli se skidaju na proljeće pa će služiti kao nadstrešnice koje će praviti hladovinu, dok se zimi stave paneli i vrata i kerovi imaju puno topliji box gdje se mogu zavući u svoje kućice punjene slamom.

A najveći poduhvat upravo žele izvesti, a to je postaviti termopanele i na boxeve u Lijevom dvorištu za što im treba vaša pomoć. Iz Azila pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u ovotjednim aukcijama i drugim aktivnostima udruge kojima će se prikupiti potrebna sredstva te na taj način budu dio ovog pothvata koji psima u Azilu puno znači.

Hoćete nam pomoći ovu zimu zeznut zimu?“, pitaju iz Udruge, a ako ste voljni pomoći na bilo koji način, posjetite njihovu službenu Facebook stranicu za više informacija.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Udruga Pobjede/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: