Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica: Poziv osnovnim školama na uključivanje u projekt "Mir je moj đir"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.10.2017. 8:24 
Naslov:  Dokkica: Poziv osnovnim školama na uključivanje u projekt "Mir je moj đir"
Od 30.10.2017. 8:24 do 03.11.2017. 8:23 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječja osječka kreativna kućica zahvaljujući financijskoj podršci Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva počela je s provedbom projekta „Mir je moj đir“. Projekt će se provoditi od listopada 2017.g. do svibnja 2018.g., a partneri su OŠ „Retfala“ i Grad Osijek.

Projekt „Mir je moj đir“ ima za cilj osnažiti učenike - Dječje ambasadore mira za stjecanje znanja i vještina za provedbu radionica nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba te provedbu edukativne kampanje.

U sklopu projekta zainteresirane škole provest će Natječaj za Dječje ambasadore mira, a u završnom krugu Natječaja bit će odabrano 15 Dječjih ambasadora mira koji će biti osnaženi za stjecanje znanja i vještina u promoviranju nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba te aktivnog sudjelovanja u provedbi edukativne kampanje.
Nenasilna komunikacija i nenasilno rješavanje sukoba važne su vještine u socijalnim odnosima među djecom i mladima, a škole imaju veliku ulogu u oblikovanju dječjih stavova, vjerovanja i ponašanja prije nego što nasilje i druga neprihvatljiva ponašanja postanu njihovo uobičajeno reagiranje na frustraciju i način rješavanja problema i sukoba u svoju korist (Hitrec, 2010.).

Za sve zainteresirane predstavnike osnovnih škola Dokkica će održati informativni sastanak u ponedjeljak, 30. listopada u 12,00 sati u svojim prostorima na Sjenjaku 133. Za više informacija: 782 454.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: