Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tjedan mobilnosti studenata [6.-10.11.2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65439
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2017. 9:11 
Naslov:  Tjedan mobilnosti studenata [6.-10.11.2017.]
Od 06.11.2017. 16:00 do 10.11.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

IAESTE Osijek već sedmu godinu organizira Tjedan mobilnosti studenata , edukacijsko-motivacijski tjedan, u svrhu informiranja što većeg broja mladih. Događaj će trajati od 6. do 10. studenog 2017. godine, a predavanja i radionice održat će se u prostorijama Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku (UCara Hadrijana 10B, prostorija K1-2).

Obrazovanje je najjače oruđe za stvaranjem promjena u svijetu” - izjavio je Nelson Mandela, a udruga IAESTE upravo na takvom stajalištu gradi bolju budućnost. Uz redovno akademsko obrazovanje, članovi udruge aktivno sudjeluju te educiraju druge studente o mogućnostima međunarodne mobilnosti i mnogih drugih aktivnosti. Dokazano je da aktivno sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima uvelike doprinose razvoju karaktera i vještina studenata, što u današnje vrijeme predstavlja važan čimbenik prilikom zaposlenja.

Tako i ove godine, već sedmu godinu zaredom, IAESTE organizira “Tjedan mobilnosti studenata” kojim se informira i potiče studente na angažman van okvira redovnih predavanja, ispita i obaveza. Kroz brojne radionice i predavanja, studenti, a i drugi zainteresirani, mogu čuti životne priče predavača te predstavljanja studentskih udruga i poslodavaca s područja Osijeka.

Od poznatih imena osječke poslovne scene, poput Osijek Software Citya , BambooLaba i Gideon Brothersa , pa do poznatih lica s televizije, “lovca” Krešimira Međerala Sučevića iz “Potjere” i stand-up komičara Gorana Vugrineca , na Tjednu mobilnosti studenata vas očekuju nezaboravni trenuci i predavanja koja će vas zasigurno oduševiti, a možda vas odmah i potaknuti na životne promjene.

Tjedan mobilnosti studenata se održava od 6. do 11. studenog u prostorijama FERIT-a i EFOS-a, a za više detalja popratite Facebook stranicu IAESTE Osijek. Priključite se predavanjima te skupa s nama postanite dio bolje budućnosti!




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: