Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Turistička ponuda Slavonije i Baranje predstavljena na Danima hrvatskog turizma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2017. 12:10 
Naslov:  Turistička ponuda Slavonije i Baranje predstavljena na Danima hrvatskog turizma
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uoči otvaranja Dana hrvatskog turizma se u luci u Malom Lošinju predstavlja slavonska i baranjska turistička i eno-gastro ponuda s ciljem povećanja turističkih dolazaka te skretanja pažnje na tu regiju kao mogućeg domaćina DHT-a u budućnosti.

Slavonsku i baranjsku ponudu na posebnom brodu predstavili su poduzetnici, ugostitelji i OPG-ovi iz Zmajevca, Karanca, Kopačeva, Osijeka, Požege, Erduta, Iloka i drugi, a uz pomoć agencije ID Riva Tours iz Muenchena.

"Kada sam prošle godine na DHT-u dobio nagradu za doprinos hrvatskom turizmu, najavio sam da ću sve snage uložiti u turističko pokretanje Slavonije. Vjerujem da je vrijeme i da se DHT mogu održati u Slavoniji, ako ne iduće, a onda bar 2019.", istaknuo je za Selimir Ognjenović, vlasnik ID Riva Toursa. U organizaciji ID Rive prvi puta je ove jeseni 40-ak turista iz Bavarske organizirano i posjetilo tu regiju, a Ognjenović najavljuje i nove grupe naglašavajući da je "najvažnije da se stvari pokrenu, da se u Hrvatskoj osvijesti turistički potencijal Slavonije i Baranje, i da turiste netko dovede da vide, a sve poslije može biti lakše". S ciljem veće promocije i vidljivosti ID Riva Tours je u svoju brošuru o privatnom smještaju za iduću godinu uvrstila i ponudu privatnog smještaja u Slavoniji i Baranji, koje će se prvi puta naći i u glavnom katalogu tog njemačkog touroperatora za 2018. koji izlazi idući mjesec. A po riječima direktorice TZ Dubrovnika Romane Vlašić, dogovaraju se dolasci 20-ak dubrovačkih ugostitelja u Slavoniju i Baranju zbog moguće nabave namirnica i drugih oblika suradnje. Dvodnevni Dani hrvatskog turizma (DHT), tradicionalni godišnji skup turističkog sektora, okupit će više od tisuću domaćih i stranih sudionika. DHT organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, koji će dodijeliti godišnje nagrade najboljima u turizmu ove godine.





Tekst i foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: