Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Career Booster [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2017. 15:56 
Naslov:  EFOS: Career Booster [2017.]
Od 26.10.2017. 16:00 do 27.10.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Career Booster u Osijeku održat će se od 26.-27. listopada 2017. (u satnici od 16-20h) na Ekonomskom fakultetu.

Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati 4 mini case studya. Uspješni pojedinci iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...) podijeliti će svoje životne i poslovne priče. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje, novinarstva i dr.

Sudionici će biti u mogućnosti steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno.

AKTIVNOSTI
Predstavljanje kompanija - poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, otvorena radna mjesta, mogućnosti za praksu i pripravništvo i dr.

Mini case study - sudionici će imati priliku rješavati poslovne slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Poslovni slučajevi rješavaju se unutar 1h 30min., a najbolji timovi dobivaju priznanje.
Radionice - održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, event managementa, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva, prodaje, novinarstva i dr.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?
U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:
- Studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.)
- Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Prijava za sudjelovanje u Career Boosteru se izvršava ispunjavanjem obrasca, a prijaviti se može najkasnije do 25. listopada do 23:59h.



Svi sudionici koji budu sudjelovali u min. jednom (kompletan program) od dva dana projekta dobiti će e-certifikat o sudjelovanju u projektu.

Napomena: Sudionici koji žele u sklopu projekta sudjelovati i u speed datingu sa željenim poslodavcima, osim prijave ispunjavanjem obrasca obavezni su poslati i životopis na mail: start.up.udruga[at]gmail[dot]com.

[klik za uvećanje]



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: