Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Elektrotehnička i prometna škola: Spoj tradicije, kulture i humanosti [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.10.2017. 17:54 
Naslov:  Elektrotehnička i prometna škola: Spoj tradicije, kulture i humanosti [2017.]
18.10.2017. 8:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Učenici Elektrotehničke i prometne škole Osijek obilježili Svjetski dan kravate


U Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek srijeda, 18. listopada 2017., bit će posebna zbog nekoliko razloga. Naime, po deseti put obilježavamo Svjetski dan kravate. Hodajući s kravatama oko vrata pokazat ćemo svoj ponos prema vlastitoj tradiciji i pridonijeti civiliziranom društvu.

No, to nije sve - obilježavamo i Dane zahvalnosti za plodove zemlje i Dane kruha, ne samo zajedničkim druženjem, već i razvijanjem socijalne osjetljivosti. Ova lijepa školska i razredna tradicija dijeljenja s drugima naš je način pokazivanja zahvalnosti na malim trenutcima zajedništva kroz koje rastemo kao ljudi. Ipak, ne želimo se zadržati samo na tome. Volonterski klub naše škole organizira humanitarnu akciju „Dar za osmijeh djeteta“ želeći tako pomoći Centru za dijete koji ima za cilj poboljšati kvalitetu života djece  i trudnica iz socijalno isključenih obitelji s područja grada Osijeka osiguranjem osnovnih životnih potrepština za djecu do treće godine života i jednokratnim paketom pomoći za trudnice koje se pripremaju za dolazak novog člana obitelji na svijet. U Centru trenutno mjesečno pružaju materijalnu i savjetodavnu pomoć djeci iz 40-tak obitelji.

Svi će razredi s razrednicima i nastavnicima pod satom razrednika taj dan prikupiti novčane darove prema svojim mogućnostima, a volonterski klub „EMŠA“ zajedno s profesoricom Lukač od prikupljenih će sredstava kupiti dječju hranu i pelene veličine 4 i 5, jer im je to najpotrebnije, te otići u posjet Centru za dijete.

„Drago nam je što se naša školska zajednica uvijek spremno odaziva na humanitarne akcije pokazujući osjetljivost prema najugroženijim osobama u gradu, a raduje nas i što obilježavanje dana poput Dana kravate postaje ono nešto po čemu nas, uz znanja i vještine koje nose iz škole, pamte naši učenici“, riječi su ravnatelja Antuna Kovačića.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: