Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jesenski Sajam zadruga i OPG-a hrvatskih branitelja [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2017. 9:34 
Naslov:  Jesenski Sajam zadruga i OPG-a hrvatskih branitelja [2017.]
21.10.2017. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Veterana 130. brigade HV i ovegodine dostojanstveno i svečano obilježava Dan heroja obrane Osijeka 130. Brigade HV povodom 26. obljetnice ustroja sa sloganom „Osijek-grad pobjede“, ali ne samo komemoracijom, sv. misom i polaganjem vijenaca, što priliči hrvatskoj tradiciji, kulturi i civiliziranosti, nego kao i prošle godine idemo korak dalje i na suvremen način promičemo hrvatske branitelje kao pozitivnu snagu hrvatskog društva-kao poduzetnike.

Obljetnici ustroja 130. brigade prethodila je u travnju svečanost obilježavanja 25. GODINA PRVOG RAZMINIRANJA U RH gdje su od strane predsjednika Udruge i ratnog Načelnika inženjerije bojnika Zlatka Dernaja i zapovjednika 130. Brigade HV pukovnika Živka Mijića pirotehničarima-inženjercima dodijeljene prigodne zahvalnice. Inženjerci 130. brigade HV napravili su ogroman posao razminiranja više od 10.000 hektara poljoprivrednih površina za IPK Osijek, trasa dalekovoda, vojnih poligona i cjelovitog atara i sela Ivanovac uz asanaciju i djelomični popravak krovova na prvoj liniji, čime je omogućen povratak stanovnika već u jesen 1992. god. Program su uveličali i čestitali inženjercima zamjenik župana Dragan Vulin, zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš, kao i izaslanstva prijateljskih braniteljskih udruga.

II. JESENSKI SAJAM ZADRUGA i OPG-a HRVATSKIH BRANITELJA, kao središnji događaj naše obljetnice, organizirat ćemo u subotu 21. listopada na Trgu Ante Starčevića u Osijeku i već sada sa sigurnošću možemo reći da će biti znatno veći nego prošle 2016. godine, a koji je bio vrlo uspješan.

Jesenski Sajam zadruga i OPG-a hrvatskih branitelja u Osijeku omogućit će predstavljanje mnogobrojnih pozitivnih primjera poduzetništva, samozapošljavanja hrvatskih branitelja i njihovih originalnih prirodnih proizvoda, koji putem Braniteljskih zadruga i Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva daju značajan doprinos razvoju naše Domovine.

Program
„OSIJEK – GRAD POBJEDE“
Subota, 21. listopada 2017.
9:00h - SVETA MISA ZADUŠNICA Kapucinska crkva sv. Jakova
10:00h - SVEČANOST POLAGANJA VIJENACA I PALJENJA SVIJEĆA za poginule, nestale i umrle branitelje 130. brigade Osijek, Trg slobode, Spomen-obilježje hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata
10:30h - OTVORENJE II. JESENSKOG SAJMA ZADRUGA i OPG-a HRVATSKIH BRANITELJA Osijek, Trg Ante Starčevića
- Obilazak sajma i druženje branitelja i gostiju
11:00h PRIGODNI DOMJENAK za goste i uzvanike


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: