Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastičan vikend uz odlične popuste, beauty corner i novo otvoreni Levi's u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.10.2017. 19:35 
Naslov:  Portastičan vikend uz odlične popuste, beauty corner i novo otvoreni Levi's u Portanovi!
Od 14.10.2017. 20:00 do 15.10.2017. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jesen je zavladala Portanovom, a vaše omiljene trgovine pune su noviteta i trendy kombinacija za vaš savršeni jesenski outfit.

Portastičan vikend idealan je za shopping jer vas u trgovinama Portanove očekuju popusti i akcije koji vrijede samo ovaj vikend. U subotu, 14. i nedjelju, 14. listopada 2017., svakako svratite u Beauty corner od 17 do 19 sati. U beauty corneru vas očekuje besplatno šminkanje, besplatno lakiranje noktiju lakovima Perfume Story, štand Ljekarne Portanova gdje možete potražiti besplatno savjetovanje stručnjaka i mogućnost besplatnog pregleda kože kamerom te mjerenje statusa vitamina i minerala u organizmu. Na štandu bio&bio djelatnice će vam ponuditi savjete o zdravoj prehrani, a na štandu Top Shopa isprobajte zdravi NutriBullet napitak. U beauty corneru također možete iskoristiti besplatno savjetovanje Irene Slovaček o tjelovježbi ili se savjetovati sa stilisticom o najnovijim modnim trendovima.



Prilikom dolaska u Portanovu svakako obratite pozornost na trgovine jer se u jednoj skrio mini Portoš. Ne propustite sudjelovati u ovom fantastičnom natječaju jer možete osvojiti poklon bon od čak 500 kuna iz trgovine u kojoj se skrio Portoš. Kada uočite mini Portoša fotkajte ga, fotku pošaljite u inbox Facebook profila Portanove, uz fotku pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) s odgovorom na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš tu trgovinu?“. Nagradu osvaja najkreativniji odgovor, a natječaj traje do 16. listopada.



Svakako posjetite i novo otvoreni Levi's na I. katu Portanove. Modna marka Levi's® je kruna uspjeha tvrtke EUROPA92. Od 2013. godine renomirana modna marka Levi’s® poklonila je svoje povjerenje tvrtki EUROPA92 koja je Levi’s® dovela u svaki kutak Hrvatske. EUROPA92 je veoma ponosna što je upravo uspjela otvoriti vrata svoje nove Levi’s® poslovnice u Osijeku koja je i jedina u Slavoniji. Svojim prepoznatljivim logotipom i odličnom jeans kolekcijom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Traper odjeća je glavni adut Levi’s® kolekcije, pa tako i u Portanovi možete pronaći svoje omiljene traperice,traper jaknu i još mnogo artikala iz nove kolekcije.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: