Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradski vrt dobio novi, suvremeni LED semafor

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65737
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.10.2017. 11:02 
Naslov:  Gradski vrt dobio novi, suvremeni LED semafor
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iznad južne tribine stadiona u Gradskom vrtu postavljen je novi semafor! Onaj dosadašnji odradio je svoje i više se neće koristititi jer je današnja tehnologija takva da je bilo nužno pronaći mu odgovarajućeg nasljednika.

Dugo su se čekale potrebne dozvole i software za nabavku novog LED semafora sa svom pratećom opremom, a njegovo je postavljanje izazvalo poprilično zanimanje ne samo onih koji su svakodnevno na stadionu, nego i brojnih znatiželjnika sa strane. Bio je potreban i poseban kran da bi se sve moglo izvesti i napraviti kako treba, a radovi su obavljeni u jednom danu.

LED semafor veličine 8 x 4 metra ima software koji pruža brojne mogućnosti. Direktor Igor Galić na ovu temu je rekao: „Europski klub mora imati isto takav semafor! Inicijativa je postojala već neko vrijeme, sada smo to uspjeli i realizirati u suradnji s tvrtkom Vox koja nam je i dosad pomagala oko takvih stvari na nekim većim utakmicama, kada smo igrali u Europi ili u derbijima HNL-a. Novi semafor je dimenzija 8 x 4 metra i prati suvremene trendove na području tehnologije, što ćemo, dakako, posve iskoristiti u prezentaciji gledateljima. „Premijeru“ će imati 28. listopada kada će u Gradskom vrtu gostovati Lokomotiva. To je, zapravo, početak infrastrukturnih projekata koje ćemo jednoga dana „preseliti“ na naš novi stadion.





Tekst: Osijek031.com
Foto: NK Osijek/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: