Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Q Club: Brucošijada FERIT

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.10.2017. 10:51 
Naslov:  Q Club: Brucošijada FERIT
26.10.2017. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Q Clubu:

Četvrtak, 26. listopada 2017.
Koliko puta ste razmišljali o tome da kupite avionsku kartu i samo odete, odete negdje gdje će Vam biti super, gdje ćete zaboraviti na obaveze na fakultetu i ludo se zabaviti!? Gdje ćete uživati, nećete dobiti niti jedno pitanje o tome koliko ste ispita dali, koliko ste ispita prenijeli u novi semestar, gdje neće biti dosadne rodbine, gdje ćete možda upoznati potencijalnog muža/ženu i stvarno uživati. Ne, ovo nije san. Studentski zbor FERIT ti upravo nudi karte za tako nešto. Sve što trebaš je samo izboriti se za upravo takvu avionsku kartu, jer kao što svi studenti osječkog Sveučilišta znaju, sve što FERIT nudi, brzo se "razgrabi". Došli su nam novi brucoši, a sve što mi želimo je da im ponudimo avionsku kartu za ovako nešto, i ne samo to, nego su i svi stariji studenti pozvani na bijeg na najbolji let ikada. I dalje te zanima naše putovanje!? Nema problema, slušaj sad.

Nije teško, čak neće biti niti pretresanja prije ulaska u avion, nitko te neće gnjaviti, samo je bitna dobra volja, možeš odabrati sjedalo (stol), a i ne moraš, Check In mi obavljamo za tebe, ulaziš i već ćeš se negdje smjestiti. Polijetanje je negdje oko ponoći, dok "boarding" počinje točno u 22:00h. Nakon što uđeš u naš avion, prva stvar koju ćeš vidjeti je nešto najbolje, što niti jedan let do sada nije imao, DJ za pultom koji će apsolutno svakih hitom pokazati da ste na najboljem letu ikada. Let bi trebao trajati sve do 5h ujutro, a DJ je tu cijelo vrijeme, kaže da ima iskustva te da se ne boji leta, stoga ne brinemo za podrhtavanja. Lokacija je samo jedna Q club Osijek.

Da upravo ovo je 2. BRUCOŠIJADA FERITa, bijeg iz stvarnosti, u neki novi svijet, svijet gdje ćemo pokazati da smo najbolji, gdje imamo najbolje pilote i najbolje stjuardese koji će Vam pokazati da je ovaj let ono što ste trebali.

Kao što smo već rekli, broj sjedala je ograničen, stoga ćemo pozvati sve da se pridruže, dok za naše studente nudi pretprodaju ulaznica za bijeg prije vremena. Svi ostali karte za let mogu kupiti na samom GATEu, ulazu u Q club.

Kakva je to zabava bez pića, stoga smo osigurali žestoka pića po 40% nižim cijenama, te ostale popuste na boce i drugu cugu koju ćemo Vam dodatno objaviti, dok rezervacije sjedala obavljate isključivo kompaniji Q club. I da, stvarno let nije skup, samo donacija SZ FERIT za projekt Elektrijada 2018.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: