Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Domaća kvaliteta i proizvodnja koju morate prepoznati – Filakov voće i povrće

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.10.2017. 11:27 
Naslov:  Domaća kvaliteta i proizvodnja koju morate prepoznati – Filakov voće i povrće
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jesen nam je donijela zaista bogatu ponudu voća i povrća pa samo smišljamo nove ukusne recepte.

Osim toga vrijeme je prehlada i svakako je vrijeme za ojačavanje imuniteta i brige o zdravlju, a najprirodniji način za to je pomoću voća, povrća i njihovih pripravaka.

Kada želimo zdravo onda je logika da biramo i domaće, a baš to nude u trgovinama Filakov – voće i povrće koje možete pronaći na čak 4 lokacije u Osijeku.

Radi se o obiteljskom poslu, vrijedne baranjske obitelji koja već preko 20 godina kontinuirano proizvodi ekološko, domaće voće i povrće.

Sada nude sve to ali na jedan pomalo drugačiji način, oni nisu niti tržnica niti trgovački centar nego trgovinice koje za razliku od tržnice npr. rade cijeli dan. Da, od 7 ujutro do 20 navečer možete navratiti po svježe voće i povrće.

Pomalo novi koncept za naše navike, ali u mnogim državama jako popularan i prihvaćen.

Obitelj Filakov želi svojim sugrađanima ponuditi svježe, domaće i najbitnije kvalitetno voće i povrće. Proizvodi dolaze svako jutro najsvježiji u Filakov trgovine što ne dobijete nigdje dalje.

Za vašu obitelj od naše obitelji


Ovo je njihov moto, jer žele ponuditi ostalima upravo ono što i njihova obitelj jede i proizvode u koje na koncu i vjeruju.

Kvaliteta je ono u što vjeruju i nadaju se da će to sugrađani i prepoznati. Zdravlje i ono što konzumiramo uvelike utječe na kvalitetu života.

Filakov trgovine surađuju s mnogim proizvođačima voća i povrća diljem Hrvatske te nude u svojim trgovinama i njihove proizvode. Tako možete sada u sezoni jeseni pronaći široku paletu od šipka, suhih smokvi iz doline Neretve, svježeg špinata, grožđa, limuna, batata, dunja, raznih vrsti bundeva i tikvi, kestena i cikle





Tu su i razne prerađevine koje su bombe za imunitet poput soka i čajeva od aronije, lista masline, koprive, imunomed, med ali i zanimljive gastro delicije poput npr. čokomeda.

Mandarine - akcija


Najveći hit trenutno su predivne netretirane svježe mandarine također iz doline Neretve koje su trenutno i na AKCIJI.

Obitelj Filakov želi objediniti ono najbolje od svojih proizvoda te ono najbolje, svježe i domaće iz cijele Lijepe Naše jer dom je tamo gdje dišemo, živimo i rastemo. Oni žele biti dom kvalitete za sve svoje sugrađane.

Surađuju i sa nutricionistima i raznim stručnjacima te stalno prate trendove i pripremaju još mnoge projekte i evente.

Možete ih potražiti svakim radnim danom od 7 do 20 h a subotom od 7 do 17 h na lokacijama:
- Martina Divalta 30, OS
- Trg Bana J.Jelačića 7,OS
- Kaštelanska 42a Jug 2,OS
- N.Š.Zrinskog 2, Višnjevac


Obavijesti o svakodnevnim ponudama i najsvježije informacije zapratite na Facebook stranici - Filakov – voće i povrće, kao i na instagramu: @filakov_voce_povrce



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: