Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)? "

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.10.2017. 9:27 
Naslov:  HUP Reg. ured Osijek: Seminar "Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)
11.10.2017. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar u okviru PUMA programa na temu: "Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)?" održat će se u srijedu, 11. listopada 2017. godine s početkom u 11 sati u HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Na traženje članova HUP-a, nakon održanog seminara u Zagrebu, HUP Regionalni ured Osijek i Institut za upravljanje apsentizmom, u okviru PUMA programa organiziraju ovaj seminar.

Trošak izostanka radnika iz radnog procesa je drugi najveći trošak za poslodavce nakon troška plaća. Srećom, izostancima se može kvalitetno upravljati i na taj način ostvariti uštedu do 20%, čime HR management direktno utječe na dobit kompanije.

Na ovoj kratkoj radionici prikazat će se dobre prakse i modeli upravljanja izostancima iz kojih se može naučiti kako smanjiti troškove bolovanja i drugih izostanaka radnika iz radnog procesa. Efikasnim upravljanjem izostancima može se direktno utjecati na povećanje zadovoljstva radnika, podizanje produktivnosti i pozitivnu promjenu organizacijske kulture.

Teme radionice su: kako izostanci utječu na kompaniju; kada znate da imate problem; kako smanjiti troškove i upravljati izostancima; praktični primjeri rezultata uvođenja sustava upravljanja izostancima s ukazivanjem na dobre i loše prakse.

Predavači su:
Sandra Čupurdija, MBA, HR konzultantica, te nakon desetogodišnje korporativne karijere, nastavlja profesionalnu karijeru kao privatni poduzetnik - konzultant na području upravljanja ljudskim potencijalima, a od 2017. godine je predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom u Zagrebu.

Damir Kovačević, MBA, Abscence management konzultant, osnivač Instituta za upravljanje apsentizmom i osnivač i direktor tvrtke Medisery koja se bavi uštedama na troškovima apsentizma. Autor je programa smanjenja troškova bolovanja i drugih izostanaka pod nazivom „Absencensight“ a koji predstavlja „win-win“ situaciju za radnike i poslodavce, a koji je implementiran u tvrtke kao što su: Coca Cola HBC, Alstom Hrvatska, Uljanik grupa, Podravka, Hrvatska pošta, ACI marina itd.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: