Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Pogledajte odličan video s prošlogodišnjeg umjetničkog projekta "Papergirl"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.10.2017. 10:36 
Naslov:  [VIDEO] Pogledajte odličan video s prošlogodišnjeg umjetničkog projekta "Papergirl"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već najavili, udruga PLANTaža treću godinu za redom organizira Papergirl Osijek, veseli i šareni umjetnički projekt koji spaja publiku i umjetnost. Cilj projekta je pozitivno iznenaditi ljude nesebičnim dobrim djelom, širiti pozitivan stav i suradnju među ljudima.

Podsjetimo, udruga PLANTaža pozvala je afirmirane i neafirmirane umjetnike svih uzrasta i sposobnosti (pjesnike, pisce, grafičare, fotografe...) da doniraju svoje radove tako što će ih ubaciti u Papergirl kutije postavljene na nekoliko lokacija u Osijeku. Svi pristigli radovi bit će izloženi na besplatnoj izložbi otvorenoj za sve posjetitelje koja će se održati u subotu, 7. listopada 2017. godine s početkom u 10 sati u u KUT-u (Fakultetska ulica 2). Nakon izložbe prikupljeni radovi će se na biciklima dijeliti slučajnim prolaznicima po uzoru na američke Paperboys dostavljače novina kao originalnu ideju Papergirl projekta.

A kao svojevrstan „mamac“ da dođete posjetiti izložbu, ovih se dana pojavio kratki trominutni film s prošlogodišnjeg Papergirl projekta gdje se vidi opuštena atmosfera, druženje i uživanje u radu s djecom ali i odraslima. Nema razloga ne vjerovati da će tako biti i ove godine.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Video Screenshot

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: