Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvije osobe privedene policiji zbog pucnjave u popularnom narodnjačkom klubu One

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.10.2017. 10:43 
Naslov:  Dvije osobe privedene policiji zbog pucnjave u popularnom narodnjačkom klubu One
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedan od razloga zašto su narodnjački klubovi na lošem glasu (osim zbog glazbe koja se tamo pušta) svakako su i česti medijski napisi o pucnjavama koje se događaju u njima ili oko njih. Jedan takav incident odigrao se u klubu One (bivšem Rockatikiju) u Trpimirovoj ulici u Osijeku gdje je u noći sa subote na nedjelju došlo do pucnjave u kojoj, na svu sreću, nitko nije stradao.

Kako se navodi u priopćenju PU osječko-baranjske, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, dok je 47-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prikrivanja.

U jutarnjim satima 1. listopada 26-godišnjak je u predmetnom ugostiteljskom objektu iz pojasa 47-godišnjaka izvukao revolver, kojeg 47-godišnjak neovlašteno posjeduje, te je ispalio nekoliko hitaca u smjeru ograđenih separea i u strop, pri čemu je došlo do propucavanja ostakljene ograde separea.

Potom je 47-godišnjak uzeo revolver i spremio ga u svoj osobni automobil. Nedugo zatim došlo je do tjelesnog sukoba više osoba u ugostiteljskom objektu. Počinitelji su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: