Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Čemincu roditelji, učitelji i učenici osmišljavali svoju "školu budućnosti"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65441
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.09.2017. 13:04 
Naslov:  U Čemincu roditelji, učitelji i učenici osmišljavali svoju "školu budućnosti"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Želimo školu u kojoj će djeca imati priliku iskustveno učiti, istraživati, biti poduzetna i kreativna, razvijati životne ali i informacijsko komunikacijske vještine. Škola budućnosti bi svakako trebala imati bazen, kantinu, veliku i dobro opremljenu knjižnicu i čitaonicu, kutak za odmor, školski vrt i biti energetski samoodrživa. Odnosi suradnje, međusobnog poštivanja i uvažavanja različitosti izuzetno su nam važni.

Dio je to razmišljanja i maštanja roditelja, učitelja i učenika koji su se okupili na radionici „Moja škola budućnosti“ kojom je 28. rujna 2017. u Osnovnoj školi Čeminac započela provedba istoimenog projekta. Na dva sata učionica se pretvorila u „kafić“ u kojem se za stolovima raspravljalo o različitim dimenzijama „škole budućnosti“: odnosima između učenika, učitelja i roditelja, sadržajima i metodama poučavanja i, naravno, o opremljenosti, dok se za „šankom“ mogla popit kava ili sok.



Cilj projekta „Moja škola budućnosti“ je kroz dodatne izvannastavne sadržaje povezati školu i lokalnu zajednicu te kroz zajednička promišljanja i kreacije roditelja, učenika i učitelja osmisliti idealnu „školu budućnosti“ o kakvoj maštamo i kakvoj želimo dati svoj doprinos, u skladu s tim osmisliti i izabrati osnovu za logotip škole, te novi vizualni identitet na kreativan način promovirati u zajednici
Natječaj za izradu logotipa namijenjen roditeljima i učenicima Osnovne škole Čeminac bit će objavljen 01. listopada na web stranici i FB stranici škole. Očekujemo mnogo kreativnih ideja!




Održana radionica prva je u nizu projektnih aktivnosti u okviru projekta „Moja škola budućnosti“ koji provodi Osnovna škola Čeminac, a financijski podupire Baranjski vodovod d.o.o..









Tekst i foto: Osnovna škola Čeminac

Najava: Projektom "Moja škola budućnosti" Osnovna škola Čeminac obilježava 50 godina škole

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: