Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek izgubio domaćinstvo protiv Finske – reprezentacija će igrati na Rujevici?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.09.2017. 13:01 
Naslov:  Osijek izgubio domaćinstvo protiv Finske – reprezentacija će igrati na Rujevici?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[22.09.2017. 17:03] Kao što se i očekivalo, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj je sjednici donio odluku da se kvalifikacijska utakmica Hrvatska-Finska za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prebaci iz Osijeka u Rijeku.

Rasprava je bila duga, no presudila je slabija kvaliteta travnjaka u Gradskom vrtu, pa je utakmica preseljena na Rujevicu koja ima najbolji travnjak u državi. Finski nogometni savez složio se s tom odlukom.

NK Osijek je tim povodom izdao priopćenje u kome je izrazio razumijevanje za takvu odluku te su dodali da ne žele inzistirati na domaćinstvu u Osijeku.

Izvršni odbor HNS-a odlučio je da će Osijek svakako dobiti barem jedno domaćinstvo u sljedećem ciklusu kvalifikacija naše reprezentacije.

Tekst: Osijek031.com


[22.09.2017. 13:01] Iako je već odavno Osijek bio izabran za domaćina utakmice Hrvatska - Finska 6. listopada u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gotovo je izgledno da od toga neće biti ništa.

Danas se održava sjednica Izvršnog odbora HNS-a na kojoj će se konačno potvrditi domaćin ove važne utakmice, ali po svoj prilici to neće biti Osijek već Rijeka i stadion na Rujevici.

Naime, pojavio se problem travnjaka. Reprezentacija želi najbolji mogući travnjak, a nedavna inspekcija stadiona u Gradskom vrtu pokazala da teren ima nedostataka i nije sigurno da će na dan utakmice biti u vrhunskom stanju. HNS želi izbjeći scenarij sličan onom na utakmici protiv Kosova u Maksimiru kada je utakmica morala biti prekinuta i odigrala se sljedeći dan jer se po kišom natopljenom terenu nije moglo igrati.

Očekuje se da će na sjednicu doći i predstavnici NK Osijek koji će podastrijeti argumente zašto bi se ova važna utakmica ipak trebala igrati u Gradskom vrtu, ali je pitanje hoće li uspjeti uvjeriti vodstvo HNS-a. S druge strane, stadion Rijeke na Rujevici ima najkvalitetniji teren u državi i to će vjerojatno biti odlučujući čimbenik.

Podsjetimo, čim se pojavila informacija o mogućem preseljenju utakmice iz Osijeka u Rijeku, oglasili su se predstavnici kluba, dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović i župan Ivan Anušić koji su prosvjedovali protiv takve odluke obećavajući da će učiniti sve što je u njihovoj moći da se travnjak u Osijeku osposobi za igru.

Dakle, ne bude li nekih iznenadnih obrata na današnjoj sjednici Izvršnog odbora i ne bude li Osijek podastro jamstva da će travnjak biti na visokoj razini, doći će do selidbe u Rijeku.

Iako stoji činjenica da će kvaliteta terena biti vrlo važan čimbenik u odlučujućim utakmicama za kvalifikacije, postoji dojam da je pitanje terena ipak samo alibi kojim se želi prikriti loša igra reprezentacije u posljednje tri utakmice (dva poraza i jedva izborena minimalna pobjeda protiv Kosova). Tolika se panika digla zbog terena na kome će se igrati protiv skromne momčadi kakva je Finska, ali narod ima staru izreku „rđavom k##cu svaka dlaka smeta“, a možda je upravo to problem ovdje...





Tekst: Osijek031.com
Foto: Čist račun


Zadnja promjena: Redakcija 031; 22.09.2017. 17:04; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
borod
Offline
Avatar

Ukupno postova: 282
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.09.2017. 16:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zato hitno treba sagraditi novi stadion ha ha ha Dobra igra

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: