Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Općina Čepin objavila natječaj za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.09.2017. 10:59 
Naslov:  Općina Čepin objavila natječaj za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Općina Čepin dodijelila 11 ugovora o stipendiranju učenika, studenata, sportaša i invalida


Općina Čepin objavila je natječaj za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2017./2018.

Rok od 15 dana za podnošenje prijava na natječaj teče od dana objave natječaja (danas) i ističe zaključno s 6. listopada 2017. godine.

Za školsku godinu 2017./2018. dodijelit će se ukupno 14 stipendija: 5 stipendija učenicima srednjih škola, 5 stipendija studentima, 2 stipendije učenicima srednjih škola i studentima sportašima i 2 stipendije učenicima srednjih škola i studentima invalidima.

Visina mjesečne stipendije iznosi 400 kn za učenike te po 600 kn za studente, sportaše i invalide.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici, studenti, sportaši i invalidi koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području Općine Čepin, tijekom školovanja nisu ponavljali godinu, da su učenici/studenti srednje škole/fakulteta od 2. razreda/godine naviše, da su redovni učenici i studenti i da nemaju zaključen ugovor o stipendiranju po nekoj drugoj osnovi.

Zahtjevi za dodjelu stipendija dostavljaju se u roku 15 dana od dana objave natječaja na adresu: OPĆINA ČEPIN, K. ZVONIMIRA 105, 31431 ČEPIN, s naznakom „NE OTVARAJ-ZAMOLBA ZA STIPENDIJU“.

Obrazac zahtjeva za dodjelu stipendije kao i obrazac Privole/Suglasnosti za objavu osobnih podataka dostupni su, uz ovaj tekst Natječaja, na službenim mrežnim stranicama Općine Čepin, a isti se mogu i osobno preuzeti u Upravnom odjelu za upravno-pravne poslove, društvene djelatnosti i socijalnu skrb Općine Čepin. Dodatne obavijesti zainteresirani kandidati mogu dobiti u navedenom Upravnom odjelu radnim danom od 8,00 do 15,00 sati osobno, putem e-maila opcina[at]cepin[dot]hr ili na broj telefona 031/381-166.

Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći dolje u tekstu.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: