Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Građevinski fakultet: Predavanje "Usudi se sanjati"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2017. 10:18 
Naslov:  Građevinski fakultet: Predavanje "Usudi se sanjati"
05.10.2017. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Davor Rostuhar: "Živite svoje snove, usudite se sanjati"


U četvrtak, 5. listopada 2017. godine na Građevinskom fakultetu održat će se predavanje Davora Rostuhara "Usudi se sanjati". Početak je u 19 sati.

Što čovjek mora napraviti da bi ostvario svoj san?
Davor Rostuhar se odlučio otići na kraj svijeta po odgovor na to pitanje.

Odlučio je napraviti nešto što je do sada napravilo samo 23 ljudi, i nitko iz Hrvatske – samostalnu ekspediciju od obale Antarktike do Južnog pola (1200 km).

Hodat će 50 dana na temperaturi koja može pasti i do - 40 stupnjeva uz konstantan vjetar u prsa. Svu opremu (hranu, šator i sl.) mora vući sam jer na Antarktici nema hrane, ljudi niti životinja. Sama ekspedicija počinje u prosincu 2017. godine i završava u siječnju 2018.

Davor je u posljednjih dva mjeseca pješice obišao 37 hrvatskih gradova, gdje je promovirao projekt i prikupljao sredstva koja mu nedostaju za ekspediciju. Cilj je bio skupiti 1200 km, istu udaljenost koju će proći na Antarktici, što je i postigao 1.9. u Dubrovniku. Ovu jesen nastavlja turneju po kontinentalnoj Hrvatskoj, ovaj put automobilom.

U Osijek nam dolazi 5. listopada i održat će predavanje na Građevinskom fakultetu.
U multimedijalnom predavanju Davor će predstaviti dvije godine arktičkih priprema (Sibir, Grenland, Svalbard, Norveška...) za ovaj najveći putnički i ekspedicijski poduhvat u svom životu. Također će pričati o tome što čovjek sve treba napraviti da bi ostvario svoj san.

Na predavanje donosi i Knjigu snova u koju možete upisati svoje snove na kojima radite ili želite raditi, poruke podrške i sl. Vaše poruke će mu služiti kao inspiracija i vjetar u leđa za vrijeme same ekspedicije.

Rotaract klub Osijek, u suradnji s Građevinskim fakultetom u Osijeku i Turističkom zajednicom grada Osijeka poziva vas da dođete na ovo jedinstveno i motivirajuće predavanje, na taj način podržite Davora u ovom životnom izazovu, i možda pronađete i svoj odgovor.

Ulaz na predavanje je slobodan


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: