Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



AIESEC Osijek: Postani poduzetnik - Balkan Entrepreneurship RevolutiON

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2017. 12:13 
Naslov:  AIESEC Osijek: Postani poduzetnik - Balkan Entrepreneurship RevolutiON
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Želiš osnovati vlastito poduzeće, ali ne znaš odakle početi? Ljudski resursi, financije, poslovni model; sve su ti to strani pojmovi?

Pod okriljem AIESEC-a u Bosni i Hercegovini, ogranka najveće udruge mladih u svijetu, u suradnji s raznim nevladinim organizacijama, ali i Vladom Švicarske, organizira se projekt Balkan Entrepreneurship RevolutiON.

Uzmi ovu priliku da kroz 8 tjedana, uz svoje vršnjake, ali i profesionalce i poduzetnike, naučiš sve što je potrebno za osnivanje vlastitog start-up-a, pridruži se balkanskoj poduzetničkoj revoluciji!

S početkom 9. listopada 2017., za samo 800 kn, uz osiguran prijevoz i smještaj, 15 polaznika iz Hrvatske bit će izabrani da odu u Bosnu i Hercegovinu i kroz radionice i tečajeve nauče sve o marketingu, menadžmentu, upravljanjem financijama i svemu ostalom vezanom uz pokretanje i održavanje start-up-a. Po 3 najbolja tima bit će raspodijeljeno 6 000 eura i time će moći realizirati svoje poslovne ideje!

Stoga, ako imaš 18 do 30 godina, ambicije i poduzetnički duh, prijavi se još danas!
- [KLIK] Sarajevo
- [KLIK] Banja Luka
- [KLIK] Mostar





Tekst i foto: AIESEC Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: