Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Promocija mjuzikla ''Paroščić putuje svijetom''

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.09.2017. 9:07 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Promocija mjuzikla ''Paroščić putuje svijetom''
22.09.2017. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Gorski paroščić u suradnji s OŠ Tenja u petak, 22. rujna 2017. godine s početkom u 19 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića organizira promociju mjuzikla ''Paroščić putuje svijetom''.

Ukratko o mjuziklu Paroščić putuje svijetom
Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva 2017 čiji su partneri Hrvatsko društvo skladatelja i ZAMP u kategoriji mjuzikli ove godine prvu nagradu dodijelio je mjuziklu Paroščić putuje svijetom , čija je skladateljica i autorica teksta Draženka Šebek, ujedno i ravnateljica OŠ Tenja, škole koja posebnu pažnju posvećuje razvijanju kreativnosti i inovativnosti kod djece.

Paroščić je svako dijete koje iskreno, otvorena srca kakva djeca i jesu mašta, sanjari o putovanjima i vrlo lako uz pjesmu , ples i maštu , slobodno i bez sputavanja odluta u neki od svojih svjetova. Na tom putovanju susreće svoje prijatelje u obliku Minke Gatalinke, dirigentice kreketavih žaba koja organizira festival , a tu se pojavljuju i likovi Jazo bariton, Krtka Drmomrtka, Zriko Nemirko, Šiška Miška i Vule Bluzer te svi zajedno donose bitne zaključke što je potrebno za kročiti kroz život.

Dječji amaterski zbor ''Paroščići'' do sada je izdao dva CD-a, Šuma pjeva i Paroščić putuje svijetom. Čine ga učenice OŠ Tenja od drugog do šestog razreda . Niti jedno od djece ne pohađa glazbenu školu m tako da za njih ovaj mjuzikl predstavlja čistu ljubav prema igri i stvaranju. Ta djeca ujedno aktivno sudjeluju u kreativnim kampovima Gorskog Paroščića u šumama i prirodi Gorskom Kotaru u kojima se pjeva, pleše i likovno izražava,a sve ovisno o temi svakog pojedinog kampa.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: