Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hoće li biti zimske avio linije Osijek - Stuttgart?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2017. 14:24 
Naslov:  Hoće li biti zimske avio linije Osijek - Stuttgart?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zračna luka Osijek bilježi rekordne brojke po broju prevezenih putnika na mjesečnim i godišnjoj razini, unatoč obustavi izuzetno popularne linije Osijek-London.

Odličnim rezultatima ZLO-a svakako su pridonijele dvije inozemne linije uvedene početkom ovogodišnje ljetne sezone letenja: Osijek – Basel preko niskotarifne kompanije Wizzair i Osijek – Stuttgart preko Eurowingsa.

Obzirom da se već rade pripreme za nadolazeću zimsku sezonu letenja, linija Osijek – Basel je potvrđena i za zimu i to u dvostrukoj rotaciji, petkom i ponedjeljkom. Red letenja već je objavljen na internetskoj stranici Wizzaira i ZLO, gdje se mogu rezervirati i kupiti karte.

Ali, situacija je nejasna što se tiče druge popularne međunarodne linije, Osijek – Stuttgart. Iako je sredina rujna, još nije objavljen raspored letova niti je omogućena kupnja karata nakon kraja listopada, kada završava tekuća ljetna sezona letenja. Stoga smo kontaktirali Domagoja Marinića, direktora ZLO-a, da nam pojasni o čemu je riječ.

Marinić je potvrdio kako dogovori o zimskoj liniji Osijek – Stuttgart još traju. Iako se već mogu rezervirati karte za letove na toj liniji za iduću ljetnu sezonu, od ožujka do listopada 2018., službena potvrda za zimski red letenja još nije stigla. ZLO je dobio od Eurowingsa provizorni raspored letova srijedom i subotom za ovu zimsku sezonu, ali službena potvrda se očekuje najkasnije 25. rujna.

Marinić je izrazio nadu da će ova linija opstati i u zimskoj sezoni, posebice uzevši u obzir da je popunjenost letova na liniji Osijek - Stuttgart tijekom ljetne sezone bila iznad svih očekivanja.

Što se tiče domaćih destinacija s kojima je Osijek povezan (Zagreb, Rijeka, Split, Pula i Dubrovnik) one će ostati u istom opsegu i tijekom nadolazeće zimske sezone koja traje od početka studenog do sredine ožujka iduće godine.





Tekst: Osijek031.com
Foto: ZLO

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: