Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Pale sam na svijetu" – besplatna dječja predstava u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2017. 10:58 
Naslov:  "Pale sam na svijetu" – besplatna dječja predstava u Portanovi!
Od 16.09.2017. 10:58 do 17.09.2017. 10:57 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Novi trendovi jeseni pretvorili su izloge Portanove u pravu bajku; izbor je raznolik, baš kao i opseg trendova koji se nose. Svakako zavirite u trgovine Portanove i saznajte što je IN ove sezone.

Prilikom shoppinga u Portanovi obratite dodatnu pozornost na izloge. U jednom od njih sakrio se mini Portoš koji vam može donijeti čak 1.000 kuna! Kada pronađete Portoša, fotkajte ga, fotku pošaljite u inbox Facebook profila Portanove i sudjelujte u ovom cool natječaju. Uz fotku pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) s odgovorom na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš taj izlog?“. Požurite jer nagradni natječaj traje još samo danas!

Ove nedjelje, 17. rujna 2017., u goste nam dolazi Dječje kazalište Branka Mihaljevića. Pridružite nam u 11 sati i uživajte u još jednoj fantastičnoj besplatnoj predstavi za najmlađe „Pale sam na svijetu“. Predstava se održava na 1. katu centra u prostoru kod Panoramskog lifta.

Vidimo se u Portanovi!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: