Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bura nezadovoljstva građana Sjenjaka zbog poluobnovljenog košarkaškog igrališta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.09.2017. 13:32 
Naslov:  Bura nezadovoljstva građana Sjenjaka zbog poluobnovljenog košarkaškog igrališta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo najavili, Gradska četvrt Novi grad krajem prošlog tjedna započela je popravak košarkaškog igrališta i nogostupa uz zgradu broj 58 kraj Robne kuće na Sjenjaku.

Riječ je o prvom igralištu na Sjenjaku koje će biti obnovljeno, a za njim će krenuti i ostala. Radovi na sanaciji košarkaškog igrališta dovršeni su jučer, međutim rekreativce koji to igralište koriste i prolaznike neugodno je iznenadila činjenica da su asfaltirane samo dvije trećine igrališta!

Tim povodom kontaktirali smo Ivana Karalića, predsjednika Vijeća GČ Novi grad, koji nam je potvrdio tu informaciju. Razlog je taj što jedna trećina igrališta, koja nije asfaltirana, nije ni bila u planu za uređenje obzirom da je bila u dobrom stanju. Zato je, zbog ekonomičnosti, odlučeno ići u obnovu one derutne dvije trećine igrališta na kojima je beton popucao i probilo se korijenje drveća, što je igranje košarke činilo opasnom.

Karalić kaže kako je igralište nakon uređenja funkcionalno, iznivelirano i nema neravnina između novog i starog asfalta, ali građani su se od jučer počeli javljati izražavajući nezadovoljstvo takvim polovično obavljenim poslom. Stoga je Karalić odlučio sazvati neformalni savjet građana u četvrtak 14. rujna u 16:30 sati na tom igralištu kako bi iz prve ruke osluhnuo bilo stanovnika Sjenjaka.

Ukoliko doista postoji veliko nezadovoljstvo ovako urađenim radovima, Karalić je obećao kako će se iznaći dodatna sredstva te će se obnoviti i preostala trećina igrališta, i to moguće već idućeg tjedna.

Poziv na javni skup na košarkaškom igralištu uz Robnu kuću na Sjenjaku možete pronaći dolje u tekstu.







[i]Tekst: Osijek031.com
Foto: GČ Novi grad/i]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
!Klick
Offline
Ukupno postova: 269
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.09.2017. 19:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Eh kada se sjetim koliko dugo sam se borio za novu kvalitetnu obnovu sportskih igrališta kod starog (novo obnovljenog) studentskog doma da sam nakon svih ovih godina odustao od toga. Redom su mi obećavi da će po tom pitanju biti sve napravljeno kako treba od Matkovića preko tadašnjeg gradonačelnika Bubala pa pisanja direktorima Sportskih objekata da se barem promjene table i svi su me onako ljudski zajebali. Košarkaško igralište koma, ograda rukometnog zahrđala i poluništena, prijeti djeci ozljeđivanjem. Uništen odnosno pretvoren u pseći pisoar i na kraju totalno zarastao odbojkaški teren. Hvala dragom generalu Đapiću na ovom što je napravio tom "slavnom" sportskom igralištu. Nikada zaboravljena gesta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: