Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuća u prirodi Zlatna Greda: Top of the Rocks

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.09.2017. 13:51 
Naslov:  Kuća u prirodi Zlatna Greda: Top of the Rocks
17.09.2017. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Kuća u prirodi Zlatna Greda poziva sve zainteresirane, mlade ljubitelje adrenalina i njihove roditelje da u nedjelju, 17. rujna 2017., s početkom u 9 sati posjete prvi i jedinstveni Top of the Rocks događaj.

Top of the Rocks prvo amatersko natjecanje za male penjače u Slavoniji i Baranji koje će se održati u sklopu adrenalinskog parka i namijenjeno je svima koji su se već okušali u penjanju na umjetnu stijenu, ali još više onima koji to još nisu, a željeli bi.

Natjecanje raspoređeno po dobnim kategorijama od 5 do 17 godina vodit će profesionalni penjači uz podršku, osiguranje i asistenciju djelatnika HGSS-a.

Prijavite svoje klinceze i klince, pokušajte i vi, odmorite se od užurbanog gradskog života i na udaljenosti od samo 30 minuta vožnje od središta Osijeka dajte slobodnom penjanju priliku da se zaljubite u njega.

TOTR je prvi događaj ove vrste u Slavoniji i Baranji te je ujedno i prilika da se uspješnom realizacijom žiteljima ovog kraja i potencijalnim turistima trajno ponudi uzbudljiv, zdrav i zabavan sadržaj.

Pratite facebook događaj i saznajte više informacija kroz nadolazeće razdoblje.
PRIJAVE: FB stranica, info[at]zlatna-greda[dot]org, zlatna-greda.org


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: