Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ad Hoc - tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle: Pametne interaktivne ploče – nastava za 21. stoljeće [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.09.2017. 20:46 
Naslov:  Ad Hoc - tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle: Pametne interaktivne ploče – nastava za 21. sto
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U tijeku su upisi u 31. semestar nastave u školi stranih jezika Ad Hoc za koji smo osigurali najmoderniju tehnologiju – pametne ploče kao pomoć u učenju stranih jezika za djecu i odrasle!

Nastava u Ad Hoc – Centru izvodi se po najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete te, kao i do sad, uključuje tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Za odrasle nudimo tečajeve općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT i drugi.

Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije! Kao zamjena za ploču i flomastere, „pametnica“ i projektor unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju i angažman te u konačnici i uspjeh naših polaznika. Ne morate brinuti o prepisivanju s ploče, jer će Vam sve biti dostupno putem e-maila te ćete se moći aktivno fokusirati na nastavu. Uz obilje softverskih rješenja i vrhunski tim profesora nastava će biti zabavna i uspješna u tolikoj mjeri da ćete jedva čekati sljedeći sat!

Sve što trebate učiniti jest upisati se u novi semestar, a mi ćemo vas dodatno motivirati, zainteresirati i naučiti strani jezik po Vašem izboru.

Budući da Ad Hoc cijeni želju za učenjem, svoje polaznike nagrađujemo nizom popusta.

Ovoga semestra nudimo vam:
- popust od 15 % na cijenu tečaja za studente
- obiteljski popust, u iznosu od 100 kuna
- poliglot popust, u iznosu od 100 kuna
- popust na promotivni letak, u iznosu od 100 kuna
- popust na ranu prijavu, u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se u vrijeme upisa do 7. rujna)

Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za Vas napraviti pismene i usmene prijevode svih vrsta. Činjenica da Ad Hocovi prijevodi odgovaraju najvišim međunarodnim standardima garantira da će upravo u Ad Hocu sve što Vam je potrebno biti prevedeno na najbolji način i u najkraćem mogućem roku.

Jezici koje prevodimo su: engleski, njemački, talijanski, francuski, mađarski, ruski, španjolski, portugalski, makedonski, srpski, bošnjački, slovenski, ukrajinski, turski, kineski, arapski, poljski, češki, slovački, bugarski, nizozemski, danski, grčki, albanski, bjeloruski, švedski, rumunjski, crnogorski, hebrejski, litvanski, japanski, korejski, katalonski, flamanski, perzijski, latinski i dr.

Detaljnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:
web stranici i Facebook stranici..

Sve dodatne informacije možete saznati pozivom na brojeve telefona: 031/215-500 ili 031/215-501, upitom na mail adhoc[at]adhoc[dot]hr ili osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).



Nagradna igra
Portal Osijek031.com & Ad Hoc poklanjaju tečaj stranog jezika po izboru vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com & Ad Hoc mi poklanjaju bespla tečaj XXX (napiši kojeg jezika)“
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnik je:
Luka Kolak - Engleski jezik

Dobitnik će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitniku čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: