Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Gradski vrt: Međunarodna izložba "Budi uzor/Inova" [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65733
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.09.2017. 11:47 
Naslov:  SD Gradski vrt: Međunarodna izložba "Budi uzor/Inova" [2017.]
Od 09.11.2017. 16:00 do 11.11.2017. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Početak studenoga i ove je godine rezerviran za međunarodnu izložbu inovacija i poslovnih planova Budi uzor®/Inova®. Izložba se održava u Osijeku, u dvorani Gradski vrt, od 9. do 11. studenog 2017. godine.

Izložba Budi uzor®/Inova® namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkurentnost i probiti se na domaće, ali i europsko tržište.

Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika, u suradnji s TERA Tehnopolis, partnerom u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN, posebno podupire izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU. Pronalazak ključnih partnera, poticanje daljnjeg razvoja istraživačkih projekata te njihova komercijalizacija i umrežavanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini su jedinstvene prilike koje se pružaju u sklopu ovogodišnje izložbe. Sudjelovanje na izložbi i osvajanje medalja i nagrada može prijaviteljima projekata donijeti dodatne bodove u procjeni njihovih projektnih prijava. Međunarodni ocjenjivački sud čine predstavnici svih inozemnih izlagača i vodeći hrvatski stručnjaci.

Važna komponenta i poseban ponos organizatora izložbe je Natjecanje u pisanju studentskih poslovnih planova Budi uzor® koje se ove godine organizira pod motom „Pametni gradovi“. Najuspješniji svake godine osvajaju vrijedne nagrade te im je omogućeno samostalno kretanje u poduzetničke vode i pokretanje konkretnih projekata koji svakako konkuriraju na tržištu.

Prijave broj telefona 031/251-000 ili e-mailom na udruga_huip[at]net[dot]hr. Prijave su otvorene do 1. listopada 2017. godine


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: