Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započela naplata parkiranja na novim parkiralištima u gradu – ispisan velik broj kazni!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.09.2017. 13:53 
Naslov:  Započela naplata parkiranja na novim parkiralištima u gradu – ispisan velik broj kazni!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, danas (1. rujna) započela je naplata parkiranja na parkiralištima u Huttlerovoj i Parku kraljice Katarine Kosača, u Ulici Franje Mückea te Monspergerovoj kod osječkog KBC-a, dijelu Pejačevićeve ulice (od Dubrovačke do Rokove) kao i na dva parkinga na sredini Strossmayerove koji su bili obilježeni ali do sada nisu bili u sustavu naplate.

Iako su svi mediji pisali o tome, jedan dio Osječana ipak nije znao za ovu informaciju, ili su zaboravili ili su se pravili ludi. U svakom slučaju, na novim parkiralištima kod KBC-a jutros do 10 sati djelatnici Elektromodula vozačima su izdali 30 dnevnih karata odnosno kazni, no to je ipak manji dio vozača koji su tamo parkirali: većina je uočila znak i otišla do automata ili su poslali sms poruku.

Nešto je bolja situacija u Strossmayerovoj i Pejačevićevoj ulici gdje se manje parkiralo: Strossmayerova ulica koja je bila dupkom puna dok se nije naplaćivao parking danas je poluprazna. Uz „čestitku“, vozači su dobili i letak s informacijama o novom sustavu naplate parkiranja koji je na snazi od 1. rujna.

Ipak, nije sve tako crno. Naime, svima kojima su danas izdane dnevne karte, progledat će se kroz prste pa taj iznos neće morati platiti ukoliko se s dnevnim kartama (kaznama) jave u Elektomodul u roku od 8 dana i reklamacija će im biti uvažena. Vlasnici automobila ne moraju osobno doći u Elektromodul već mogu reklamacije uložiti mailom ili telefonom.

Jedna od promjena također je i to što su parkirališta u Stepinčevoj ulici iz 2. prešla u 1. zonu naplate, no i u ovom slučaju tolerirat će se reklamacije građana uložene u roku od 8 dana.

Koliko dugo će trajati ovo razdoblje tolerancije za sada se ne zna, ali svakako ne dugo. Građani se umoljavaju da ne parkiraju po navici, već obrate pozornost na prometne znakove postavljene na svim novim parkiralištima u gradu.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: