Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Požar u Dunavskoj ulici progutao drvene barake

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2017. 18:50 
Naslov:  Požar u Dunavskoj ulici progutao drvene barake
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[29.08.2017. 21:45] Da požari u ove vruće dane nisu svojstveni samo Dalmaciji, pokazalo se još jednom tijekom današnjeg poslijepodneva kada je u Osijeku izbio još jedan požar.

Kako smo doznali od dežurnog operatera Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, vatrogasci su dobili dojavu o velikom požaru koji je izbio u Dunavskoj ulici u 18 sati. Na intervenciju su izašla tri vozila s devet djelatnika, a u gašenju su im pomagali vatrogasci iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Donji Grad, Gornji Grad i Retfala.

Da je riječ o velikom požaru mogli su se uvjeriti brojni Osječani koji su opazili gusti crni dim koji se vijorio gradom iz pravca Dunavske. Zajedničkim naporima profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca požar je ugašen oko 19:10 sati, ali su djelatnici DVD-a ostali na mjestu događaja pazeći da se vatra ne bi ponovno rasplamsala.

Kako su nam rekli u JPVP-u, izgorjela je drvena baraka dimenzija 50x10 metara, vanjski drveni zidovi oko barake te krovna konstrukcija i pokrov.

Koji je uzrok požara u JPVP-u nam nisu mogli reći. Na licu mjesta su djelatnici PU osječko-baranjske koji obavljaju očevid i tek po njegovom okončanju znat će se zašto je požar izbio.

Tekst: Osijek031.com


[29.08.2017. 18:50] Danas, oko 18 sati buknuo je požar u Dunavskoj ulici u blizini željezničkog kolodvora u Osijeku. U požaru su izgorjele stare drvene barake, koje se tamo nalaze već godinama.

Na terenu su vatrogasci.

Uskoro više info..





















Tekst: Osijek031.com
Foto: Tibor Čelenković, Vatrogasci Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
!Klick
Offline
Ukupno postova: 269
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2017. 8:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek Koteks, kronično niš korisna tvrtka. Sad im lijepo opalite kaznu za onu korovčinu što nisu znali pokositi a uništena baraka ju otkrila svijetu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: