Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Skate park: Otvorenje Foampita

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2017. 19:03 
Naslov:  Skate park: Otvorenje Foampita
02.09.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U osječkom skate parku otvoren prvi foampit - bazen sa spužvama za učenje trikova


Otkako je Pannonian Challenge stao na osječko tlo prije skoro 19 godina, svojim je utjecajem na generacije iznjedrio nemali broj ljubitelja ekstremnih sportova. Posljedično tome, neki od njih u ekstremnom sportu pronašli su svoj poziv ili barem razbibrigu, a oni najbolji danas su svjetske face. Tako Marin Ranteš, najbolji hrvatski BMX vozač, slovi za jednog od vrhunskih vozača svijeta, koji bi po svim prilikama Hrvatsku mogao predstavljati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. A da bi takvi talenti dobili priliku razvijati svoje vještine kako bi se suprotstavili svjetskoj konkurenciji, skate park na Copacabani od subote će im priuštiti mjesto gdje to mogu bezbrižno raditi.

Foampit ili bazen za učenje trikova nešto je uz čiju su pomoć svoje trikove isklesali najbolji vozači svijeta. Naime, trikovi se prvo vježbaju uz pomoć foampita, a tek naposljetku izvode u parkovima i na natjecanjima. Veliki trenutak za hrvatsku ekstremnu scenu je postavljanje jednog takvog bazena na Copacabanu, a ovakav pothvat predstavlja plod dugogodišnjeg rada i uspjeha Pannonian Challengea, koji je Osijek učinio prvim gradom u Hrvatskoj s ovakvim bazenom.

Ono što je važno napomenuti je da je ova investicija ulaganje u mlade nade ekstremnog sporta te da se organizatori nadaju da ćemo u narednim godinama na Pannonian Challengeu, ali i svjetskim natjecanjima, gledati mnogo više hrvatskih sportaša.

Otvorenje bazena održat će se u subotu, 2. rujna 2017. u 10 sati u parku Copacabana, uz glazbu i roštilj, ali i nove trikove prisutnih vozača. A ovaj veliki trenutak za hrvatski ekstremni sport popratit će i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, kao i njegova zamjenica Žana Gamoš.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: