Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započeli radovi na izgradnji sportsko-rekreacijskog centra s jezerom u središtu Antunovca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2017. 10:09 
Naslov:  Započeli radovi na izgradnji sportsko-rekreacijskog centra s jezerom u središtu Antunovca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Općini Antunovac započeli su pripremni radovi na izgradnji i uređenju sportsko-rekreacijskog centra s jezerom u središtu Antunovca.

Nakon što je prije dvije godine izgrađena nova cesta, krak D518 kroz središte Antunovca, Općina je pristupila pripremi novih projekata za ovaj dio naselja. U suradnji s Hrvatskim vodama već se realizira projekt sportsko-rekreativnog centra s jezerom i parkom te dodatnim turistički atraktivnim sadržajima.

Park će sadržavati malonogometne i teniske terene, trim-stazu i šetnicu, a ukupna vrijednost prve faze projekta je oko 500.000 kuna. Osim ovih sadržaja, u središtu Antunovca planira se izgradnja i nove poslovno-stambene zone.

Na EU natječaj Programa ruralnog razvoja RH 2014 – 2020 prijavljen je i projekt izgradnje multifunkcionalne sportsko-kulturne dvorane i centra za mlade na desnoj strani ceste, u sklopu koje će se nalaziti i ljetna pozornica (amfiteatar) za organizaciju manifestacija i događaja na otvorenom, ukupne vrijednosti veće od devet milijuna kuna.

Cijeli centar Antunovca će oživjeti novim sadržajima, nakon čega će se ozeleniti i hortikulturno urediti javne travne površine, te promijeniti vizuru naselja Antunovca.





Tekst i foto: Općina Antunovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: